Mi, győri LEOk törekszünk arra, hogy a közösségünk számára a lehető leghasznosabb tevékenységet végezzünk:
Focikupánk immár 21 éves hagyománnyal rendelkezik. 2017-ben a bevételből defibrillátort vásároltunk, melyet győri Petz Aladár megyei Oktató Intézetet ajándékoztuk meg.

A II. Győri LEO Futáson 464 hihetetlenül lelkes futót sikerült megmozgatnunk egy jó cél érdekében. Közel 700.000 Ft, és rengeteg tartós élelmiszer gyűlt össze, mellyel a Vöröskereszt munkáját segítettük. Évente több alkalommal, karácsonyozással, kirándulásokkal, vagy egyszerűen csak egy kellemes délután eltöltésével igyekszünk vidámabbá, szebbé tenni a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézetben és a Glória Gyermekotthonban élő gyermekek mindennapjait.

Persze a négylábú kis kedvencekről sem feledkezünk meg. Rendszeresen lepjük meg kutyasétáltatásokkal, szárazeledelekkel és konzervekkel a Győri Állatmenhely lakóit.
Klubunk sikerességében nagy szerepet játszik támogató klununk, az I. Győri Lions Club. A velük ápolt kapcsolatunkat példaértékűnek tartjuk. Nagy megtisztelésnek éreztük, hogy meghívtak minket is a 25. születésnapi Charter’s Nightjukra is.
Szeretettel várunk Titeket közösségünkbe, jelentkezni a LEO szeretnék lenni fülön tudtok. ?