2017. 11.25-én rendeztünk meg sikeresen az első röplabda bajnokságunkat természetesen a jótékonyság jegyében. 16 csapat vett és küzdött meg ezen a szombati napon. A képekért köszönet a média csapatnak: Bettina Szabó, Levente Palicsek, Levente Zólyomi(DJ Chovalen$) és Iván András(ImA-Studio) Közzétette: Győr LEO Klub – 2017. november 29.

Bővebben;

A mai napon zajlott illetve jelenleg is tart a 2017-es FertőFutás. ?A klubból több tagunk is segít a szervezésben, lebonyolításában. Emellett természetesen egy kis standnál is találkozhatnak a versenyzők velünk es ismerhetik meg munkásságunkat. ?  

Bővebben;

Itt a vakáció! ?️ Tegnap meglátogattuk a támogatott csoportunkat, a Glória Gyermekotthont. Egy jó hangulatú délután keretében játszottunk, táncoltunk és közösen készítettünk nyárias, hawaii nyakláncokat. ?

Bővebben;

Tegnap megtörtént a XXI. LEO Jótékonysági Focikupán összegyűlt adományokból vásárolt gyakorló  defibrillátor átadása a Petz Aladár Megyei Oktató Kórháznak. ? Nagyon örülünk, hogy egy ilyen nagy dologgal tudtunk segíteni a kórház gyermek intenzívének és Győrnek is.  Köszönjük szépen a résztvevőknek, és az Első Győri Lions Clubnak, hogy segítettek az eszköz megvételében. Reméljük, hogy örömmel gondoltok […]

Bővebben;